torstai 22. marraskuuta 2012

Kyllästyminen ja kiire

Mä en nyt ole jaksanut ja kerinnyt kirjottaa tänne. Mietin jopa, että jos tän koko paskan lopettaisi, ja alottaisin uudelleen jonkun toisenlaisen tyhmän blogin. En tiedä miksi, mutta mua on alkanut jotenkin ärsyttää se, että täällä on mun omia, lasten ja Miettisen kuvia ja kaiken näköistä tajunnanvirtaa vaikka mistä Jonne Aaronin imetyksestä ja muusta sössöstä, mutta miksi mä olen kirjottanut tänne?

Mikä siis ajaa mut tänne kirjottamaan jostain haavaisesta paksusuolesta ihmisille, joita en itse näe? Tai jotka ei edes kommentoi niitä, tai joita en tunne oikeasti? Kerron, mitä mulle milloinkin kuuluu ja en tiedä mitä teille kuuluu?

Mikä on tämä tunnustuksellinen kiima, joka ajaa kirjottamaan kaikkialle itsestä?

Välillä mietin tosi paljonkin tätä blogia ja mitä tänne kirjoittaisin, nyt aika kuluu ihan liian nopsaa muutenkin, kirjoitellen koulujuttuja, facebookkia ränkäten, ja ihan vaan oikeassa elämässä. Sitten pitäisi vielä täälläkin jakaa asiaa jostain suolesta, jotta saisin esittää hauskaa ja kivaa ja joku kommentoisi.

Mä olen nyt blogilomalla. Ilmottakaa jos haluatte jonkun anonyymimmän Taikinanaama-vaihtarin, jos lopetan tämän naamalla esiintymisen!

JA ai niin, kiitos niistä ihanista haasteista ja kehuista!

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Yläkerran tapetti!!!

Mummu tuli käymään Turussa, ja saatiin kolme tuntia vapaata aikaa tapetoida!! Katsokaa!!!
Meillä on makkarissa tapetti! Ihana! Ps. Kirjoitan kännykällä, ei hajuakaan miltä kuvat tms näyttää! 

tiistai 6. marraskuuta 2012

Blogi blogi blogi

Mulla on kokeita ja esseitä ja kaikkea muuta mahdollista, joten en kerkeä kirjottelemaan tänne. En ole kuollut, en blogiällöttynyt tai muuta, mutta ei vaan ole aikaa eikä aivoa kirjottaa. Palailen asiaan kun haavainen runosuoli taas pulputtaa!

Miian paketti tänään postitettu! Onnea vielä voittajalle!

lauantai 3. marraskuuta 2012

ARVONTA SUORITETTU

Miettinen on parantynut yrjötaudistaan ja suoritimme arvonnan!! Iki-ihanan Peikon voitti "miia" toisella kahdesta arvastaan! Jihuu!

Arvonta suoritettiin pienillä paperilapuilla ja Lallin hatulla, ohessa kuva arvonnan välineistöstä ja voittajan lapusta. Laita yhteystietosi kommenttina (en julkaise :)), niin pääsen postittelemaan!
ONNEA VOITTAJALLE!!!!!!!!!

perjantai 2. marraskuuta 2012

Virtuaalipikkujoulut

Vietettiin tänään kaverin facebook-statuksessa pikkujoulut. Oli ihan huikeeta, suosittelen.

Homma meni näin: kaverini status oli joku "Jihuu, perjantai" ja sinne jengi kirjotteli sellaisia perjantaijuttuja, ja keksin että pidetään siellä pikkujoulut. Aloitin itse pikkujoulut kuvailemalla olotilaani näin:  "Mä avauduin kännissä pomolle ja mun pikkulaukku on tanssilattialla lasinsiruissa. Tanssin "villisti" sen ympärillä ja huudan. Mulla on rinnuksilla kuolaa ja luulen olevani seksikäs. Lähestyn jotain toisen osaston jätkää, joka näyttää hyvännäköiseltä kännissä. Normaalisti se ei tosiaan ole, ja kutsun sitä Bondin näköseksi ja nappaan sen kravatista kiinni."

Mahtavaa! Sain parhaat naurut pitkään aikaan! Pikkujoulut etenivät mukavasti;  tylytettiin postituksen pitkätukkaa, joku nipisti pomon vaimoa perseestä, Sanna kehui toimiston naisia näteiksi ja hypättiin röökipaikalla, itkettiin, liikututtiin, halailtiin ja lopuksi Veikko lähti taksilla pomon luolta hakemaan Petrin takkia.

Ihan mahtavaa, kokeilkaa :)! Lämmittelyä pikkujoulukauteen, ei tule sitten yllätyksiä!

Tai jos osallistujia löytyy, niin pidetään täällä!

Vain elämää

Oi Mutsi mutsi hehkutti Vain elämää-ohjelmaa, ja yhdessä virtuaalirakastettiin Jonne Aaronia. Mutsi onneksi rakasti enemmän Cheekkiä, niin ei tule kilpailua jätkistä, vaan saadaan molemmille omat! Tänään otin härkää sarvista ja katsoin tuota ohjelmaa ja siis hei, sehän oli ihan kauhee itkettäjä!

Mullahan on ylipäätään äitiyden myötä tullut entistä kovempi liikutus kaikesta, mutta toi oli jo aivan liikaa! Kaikki telkkarissa itkee ja itse itken Lennu Manducassa, estäen nukutusta kyynelehtimiselläni. Lisäksi facebookissa julistin haluavani imettää Jonne Aaronia, mutta se onkin sitten toinen juttu..Tarkastin Jonnen horoskoopikin; sopiiko neitsyt kauriin kanssa?

Mulla on aina ollut sydämessäni heikko kohta Jonne Aaronia kohtaan, mutta tossa ohjelmassa se on vaan jotenki niin liian ihana!

Onnetar yrjötaudissa!

Viime perjantaina julistin blogni ensimmäisen arvonnan alkaneeksi, mutta ikävä kyllä onnettareni, herra Miettinen, on sairaana ja voi olla että voittajan julistaminen siirtyy tältä päivältä.

Eli positivisesti ajateltuna, vielä on aikaa osallistua megasuperturbotimantti-arvontaan!!!!